zondag 6 september 2009

Opposites Attract - opnamedag 7

Opnamedag 7 van "Opposites Attract" bracht ons voor de tweede keer naar Oostende. De hele crew stond om 10u00 aan het casino te Oostende en dat was het begin van een lange opnamedag. We begonnen met een aantal leuke shots van de twee hoofdpersonages die een dagje doorbrengen aan zee. Zo hadden we onder andere een kleine aanvaring met de winkelverantwoordelijke van "Vero Moda", waar we een mooie shot namen op een roltrap. Plezant. De namiddag bracht de introductie van een nieuw personage in de film, met name Tonya, gespeeld door ons aller Pat. Zij en Louise (Beatrijs) brengen toevallig ook een dagje aan zee door en ontmoeten daar Sophie en Ronny, wat tot een hele leuke scène leidt (als je meer wil weten, zul je toch moeten komen kijken).

's Avonds trokken we naar de pier, waar we de koude wind trotseerden om de laatste scène van de film op te nemen bij zonsondergang. Maar ons geduld werd beloond toen we effectief konden opnemen bij een schitterende zonsondergang. Ook Vincent en Stijn en zijn vader kwamen ons nog een hart onder de riem steken, waarna we allemaal samen naar een restaurantje trokken om na te genieten bij een gezellig etentje. Alweer een opnamedag die we niet snel zullen vergeten. Tot de volgende !

5 opmerkingen:

Leroytje zei

Vond het een zalige dag! Heb er van genoten!

Anoniem zei

...en da filmen op diene dooien pier da bleeeeeeef maar duren. Bende mossels! :-)

Kurtie zei

Ik heb er ook van genoten. Het blijft één van de leukste hobby's die er is. Vraagt veel tijd, maar als je het resultaat ziet, loont het !

Kurtie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Kurtie zei

@ anoniem : alles voor de kunst, mossel, alles voor de kunst !!! ;-)